Szabó Boglárka

Tervezőgrafikus

Szabó Boglárka vagyok, tervezőgrafikus, okleveles építészmérnök, a B-LINE design megálmodója és tulajdonosa.

Főbb grafikai területeim egyedi esküvői meghívók tervezése és kivitelezése, logó- és arculattervezés, 2D grafika tervezése és kivitelezése.

Mindig is szerettem rajz órákra járni, művészetekkel megismerkedni, alkotni. Az alkotás utáni vágyam vezetett a BME építészmérnöki karára is, ahol a képzés során számtalanszor tapasztaltam, hogy a jó ötleteink gyakran kevesek, ha nem tudjuk azokat megfelelően prezentálni. Építészként fontos a tervek grafikai minősége, egyedisége. Mi ezzel prezentálunk. A grafika fontosságának felismerése, majd később unokatestvérem, esküvői grafikájának kitalálása és megvalósítása irányított az esküvői meghívók tervezése felé.

Az építészeti szemléletemet igyekszem továbbvinni a grafikák tervezése során is, hiszen szeretném “kőbe vésni” a legszebb napotokat. Azt tapasztalom, hogy a papír alapú esküvői meghívónak még a mai napig is van létjogosultsága, hiszen a család elteszi, legfontosabb dokumentumai között őrzi, majd előveszi, nézegeti ezeket mint egy oklevelet szokás nézegetni.

A grafikáim egy-egy koncepció köré csoportosulnak, melyek összessége kollekciókat alkot. A kollekciók elnevezése mankóként szolgálhat a megfelelő hangulatú, témájú meghívó kiválasztásához. A meghívók készítése mellett vállalom a további esküvői grafikák elkészítését is, segítek elképzeléseiteket formába önteni.

Nagy örömmel készítem ezeket a meghívókat, kérlek fogadjátok sok szeretettel őket!

elérhetőségeim

kövess a közösségi médián

Az oldalunkon sütiket használunk, a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében. Részletek...