Blog

  1. B-LINE design
  2. blog
  3. Bemutatkozó

Bemutatkozó

meghívók Szólj hozzá

Azok számára akik rendszeresen követik a B-LINE design-t a közösségi média felületeken már nem újdonság, hogy gyakran többesszámban fogalmazok bejegyzéseimben. Mi az oka ennek és kik is vagyunk mi? Ma erről szeretnék írni Nektek!

A B-LINE design elsősorban esküvői meghívók és papírdekorációs termékek tervezéséhez, készítéséhez jött létre, azonban nagyon sok minden mással is foglalkozom. Fordulhattok hozzám logó- és arculattervezéssel, weboldalak grafikai tervezésével, egyedi grafikai feladatok elkészítésével, illetve egyedi naptárak, tervezőfüzetek készítését is vállalom. A fő vonulat tehát az én kezemben van, a tervezőgrafikai feladatokat, kivitelezést én készítem, az ügyfélszolgálaton velem beszélgettek és a blogot is én vezetem.

Mégis akkor mire fel a többesszám? Amikor a családomnak elmeséltem, hogy mik is a terveim és miként szeretném elindítani ezt a vállalkozást akkor ők teljes mértékben támogattak mindenben és megbeszéltük hogy bármilyen tanácsra, segítségre van szükségem hozzájuk fordulhatok bátran. Azóta édesapámmal elkészült közös termékünk, a Nagy Nap esküvőtervező füzet, melynek exkluzív bőr borítása az ő keze munkája. Kedves párom informatikus lévén magára vállalta a B-LINE design informatikai hátterének menedzselését, általa készült ez a weboldal illetve a webáruház is. Végül de nem utolsósorban pedig édesanyám egyik legfőbb tanácsadóm, fontosabb döntésekben, esztétikai kérdésekben hozzá fordulhatok.

Nagyon hálás vagyok nekik a sok segítségért! Remélem sikerült fellebbenteni a fátylat a titokról, kik is vagyunk MI. A B-LINE design tehát, ha nem is hagyományosan, de egy családi vállalkozásnak is mondható.

elérhetőségek

Facebook Instagram

információk

© 2019 - B-LINE design. Minden jog fenntartva.

Az oldalunkon sütiket használunk, a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében. Részletek...